Heb je een opmerking? Plaats je reactie hier:

9 Reacties

 1. Derk van der Pol

  Laat hier vooral je reactie achter: hoe beleef je deze dag? Wat maken jullie mee? Misschien wil je een liedje aanvragen? Of een inzicht delen. In dit blok voeren wij het gesprek met Klaske Veth. Over leiderschap. Over haar boek werken met WOW.

  Antwoord
 2. Ruud de Lange

  Vanuit het MT-FB willen we graag Dick Pouwels uitnodigen voor een gesprek over de 2e lijns (adviseur/controleur) positie van het FB. Zodra zijn agenda dit toelaat (het liefst zo snel mogelijk).
  Wij zitten in B3.009

  Antwoord
 3. AntoinetteBos

  Ik wil graag een foto delen van onze gezamenlijke verkenning vanuit CoE HA, CoE ondernemerschap, KCNR en CoE Energy.

  Antwoord
  • Derk van der Pol

   Wat leuk! Stuur een afbeelding naar mkuhlmann@kessels-smit.com en vertel wat je ermee wilt, qua delen. Dan kunnen we hem bijvoorbeeld via het scherm laten zien?

   Antwoord
 4. MT SIRE

  Interessant verhaal van Thijs Homan. We zijn benieuwd naar Dick’s reactie hierop.

  Antwoord
  • Derk van der Pol

   Waar gaat jullie nieuwsgierigheid naar uit? Hebben jullie een specifieke vraag/onderdeel van Thijs’ perspectief op leiderschap waar je reactie van Dick op zou willen? Dan gaan we dat zeker vragen!

   Antwoord
   • MT SIRE

    We zijn met name benieuwd naar de reactie van Dick op de stelling van Thijs dat er geen verband bestaat tussen de strategie die een organisatie uitstippelt en het werkelijke gedrag van medewerkers.

    En eigenlijk ook niet op het gedrag van de leidinggevende, die blijft dagelijks bezig met ‘brandjes blussen’ etc.

    Antwoord
    • MT SIRE

     Dank voor de reactie, Dick. We herkennen het dat je verder bouwt op datgene dat er al is. Het is een uitdaging in onze dagelijkse praktijk. Het lijkt ons leuk om hier over door te praten met jou. Challenge accepted? 😉

     Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *