K&S Broadcasting is een initiatief van adviseurs bij Kessels & Smit, The Learning Company. Wij zijn podcast-experts én ervaren organisatieadviseurs waardoor we podcasts kunnen maken die bijdragen aan de groei en impact van de organisatie waar jij bij betrokken bent.

Podcasts maken doen we al sinds 2009.
Onze stijl is verfrissend, interactief, waarderend, to-the-point, professioneel en… waar nodig een tikkeltje scherp. We houden van snelheid, omdat organisaties ook nooit stilstaan: wij produceren onze podcasts binnen één dag.

Missie

 

Onze missie is om elke stem in de organisatie een platform te geven. We geloven erin de meerstemmigheid en veelkleurigheid naar boven te halen. Om zo bij te dragen aan kennisuitwisseling en kennisdelen. Dat leidt wat ons betreft tot continue organisatieontwikkeling.

  • We zorgen ervoor dat medewerkers zich los van tijd en plaats verbonden voelen met de ontwikkelingen in hun team of organisatie.
  • We bieden met podcasts een aantrekkelijke manier om kennis te maken, kennis te delen en kennis te ontwikkelen.
  • We brengen de persoonlijke kant van organisatieontwikkeling naar voren.

De makers

Pieterjan van Wijngaarden
Podfather, Ontwerper, Maker, Host

Waar te beginnen… Deze podfather startte hiermee in 2009. Geïnspireerd door Adam Curry maakte hij al podcasts voor leiderschapstrajecten. Pieterjan heeft een passie voor radio maken en is uitgebreid onderwezen door bekende radiocoach Pierre Papa.

Derk van der Pol
Ontwerper, Podcastmaker, Host, Sidekick

Zijn achtergrond in Mediawetenschappen en Interculturele Communicatie brachten hem tot het vakgebied van organisatiejournalistiek. Derk verstaat de kunst van het ‘hoe’ te vertellen van verhalen, gekoppeld aan een strategische beweging. Van ontwerp tot technische regie, host en sidekick: Derks stijl is persoonlijk, brengt luchtigheid, stelt mensen op hun gemak, en zorgt tegelijkertijd voor verdieping.

Marijke Boessenkool
Ontwerper, Host en Sidekick

Zet een microfoon neer en Marijke Boessenkool gaat helemaal aan. Haar stijl is scherp, met humor, ontwapenend, verdiepend. Als gasten aanschuiven bij Marijke aan tafel, voelen ze zich helemaal op hun gemak.

Josianne Savonije
Ontwerper, Host, Sidekick

Deze manus van alles has it all! Ze schuwt de microfoon niet, stelt prikkelende vragen en verstaat ook nog eens de techniek van podcast als geen ander. Haar muziek en podcast passie zet zij al te graag in om mensen binnen en buiten een organisatie te verbinden. Josianne weet anderen te enthousiasmeren om hun verhaal te delen via de microfoon en zo een leerzame ervaring te creëren voor de luisteraars.

Hoe we werken

In samenwerking met jou zorgen wij voor een perfecte podcast van A tot Z.
Of beter gezegd: van voorbereiding tot publicatie.
We nemen je mee in de stappen.

Voorbereiding & Ontwerp

We starten vanuit een ontwerpgesprek: wat voor podcast wil jij maken? Met welk doel? Voor welk publiek? We beschikken over een gevarieerde audiobibliotheek voor de perfecte sound in jouw podcast. Daarnaast ontwerpen we een cover die past bij de look & feel van jouw podcast. Wil je zelf aan de slag als host, of iemand uit jouw organisatie? We verzorgen een op maat gemaakte training zodat jij zorgeloos achter de microfoon kunt plaats nemen. Afhankelijk van het type podcast bieden we de optie om een op maat ingesproken jinglepakket voor je te maken.

Opname & Productie

Nadat het format staat, plannen we opname dagen en zetten we samen met jou de productie in de steigers. Dat wil zeggen: het draaiboek, de redactie, en het uitnodigen van de gasten. Eenmaal aan tafel verzorgen we de (technische) regie. We leggen uit wat er gaat gebeuren, stellen de gasten op hun gemak, vertellen hoe we opnemen en sturen tijdens de opname bij waar nodig.

N

Montage & Publicatie

Na de opnames is het tijd voor de montage. We organiseren een feedbackmoment op de eerste versie en publiceren we het op de door jou gewenste manier. Als los bestand zodat je het zelf kunt aansluiten op jouw kanaal, of op Spotify en andere podcastspelers. Optioneel helpen wij je met de communicatie rondom je podcast, om de impact van je podcast zo groot mogelijk te laten zijn.

Klaar om de perfecte podcast te lanceren?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Bel 030-2394040, mail naar broadcasting@kessels-smit.com

of vul je gegevens hier in:

14 + 4 =

KS Broadcasting, a Kessels & Smit Company I Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht I email: broadcasting@kessels-smit.com I Privacy