Typen podcasts

Uniek voor jouw organisatie

Er zijn 3 type podcasts waaruit je kunt kiezen. We noemen dit onze ‘arche-typen’. En die passen we aan op jouw unieke wensen. Van een reeks afleveringen rondom een thema. Tot één losse podcast.

Talkcast

Talkcast

Een intiem gesprek voor jouw publiek

Live Radio

Storycast

Maak van jouw (organisatie)verhaal een audiodocumentaire

Storycast

(Live) Radioshow

Het top2000 gevoel in jouw organisatie

Talkcast

Talkcast

Een intiem gesprek voor jouw publiek

In een talkcast spreken meerdere gasten onder leiding van een host (en eventueel) sidekick over een specifiek thema of vraagstuk. Bijvoorbeeld: een nieuwe strategie van de organisatie, een onderzoek over generaties binnen een team of naar de toekomst van het werkveld.

Hoe werkt het
In een serie afleveringen staat een thema of onderzoeksvraag centraal. Dat thema belichten we vanuit verschillende invalshoeken door experts van binnen én buiten het team aan het woord te laten. In de talkcast maken we gebruik van verschillende rubrieken, zodat er een mix ontstaat van luchtigheid en diepgang. Bijvoorbeeld “in de wandelgangen”, over wat er speelt in en rondom het team. Of een rubriek “het gesprek” waarin een expert zijn of haar kennis over het onderwerp uitvoerig deelt. Optioneel kun je kiezen voor gepersonaliseerde jingles voor een unieke talkcast ervaring op maat.

Live Radio

Storycast

Maak van jouw (organisatie)verhaal een audiodocumentaire

Een storycast vertelt een verhaal. Bijvoorbeeld over het ontstaan van een initiatief of community, een team of een organisatie. We gaan op zoek naar de belangrijkste personen, houden interviews, maken een reconstructie van belangrijkste momenten en creëren er één verhaal van dat de luisteraar meeneemt.

Hoe werkt het
In een ontwerpgesprek onderzoeken we welk verhaal jij wilt vertellen en wie hiervoor geïnterviewd moet worden. Er ontstaan allerlei puzzelstukjes die we samenbrengen in een storyline. Met muziek en een voice-over die we achteraf opnemen, maken we het verhaal tot één geheel. Hierdoor beleef je een audiodocumentaire die jouw identiteit uitstraalt.

Storycast

(Live) Radioshow

Het top2000 gevoel in jouw organisatie

Een CFO van een grote commerciële organisatie laat het op werk van zijn zakelijke kant zien. Wanneer hij in een radioshow zijn liefde voor de muziek van John Denver deelt, wordt ineens een heel andere, persoonlijke kant zichtbaar. Door het delen van je favoriete muziek, leer je elkaar beter kennen.

Hoe werkt het?
Het informele koffieautomaat moment op jouw werk beleef je in een favoriete muziekshow. We draaien de lievelingsmuziek van leden van een team, organisatie of deelnemers aan een programma. Behalve meeluisteren, kunnen deelnemers aan de radioshow ook live meekijken via een live-stream, en zelfs meepraten wanneer ze worden ingebeld. Zo ontstaat een Top 2000-gevoel, waarbij muziek gekoppeld is aan inhoud.

En meer

Coaching (hosts), Webinars, Advies, Pop-up podcaststudio, workshops.

Klaar om de perfecte podcast te lanceren?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Bel 030-2394040, mail naar broadcasting@kessels-smit.com

of vul je gegevens hier in:

9 + 12 =

KS Broadcasting, a Kessels & Smit Company I Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht I email: broadcasting@kessels-smit.com I Privacy